Specialskolen Bramsnæsvig

SPECIALSKOLEN BRAMSNÆSVIG VINDER STOR PRIS

Specialskolen Bramsnæsvig fra Ejby kunne glæde sig over hæder og en stor pris mandag.
Her vandt skolen Landsorganisationen for Sociale Tilbuds socialpris på organisationens landsmøde i Kolding. LOS er Danmarks største brancheorganisation for sociale tilbud, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Prisoverrækkelsen af Socialprisen blev foretaget af skuespiller Lone Hertz.
Med hæderen fulgte et smukt fad, 10.000 kroner og et diplom.
LOS oplyser, at det har været en udfordrende opgave at vælge en vinder blandt de tre vidt forskellige og dybt professionelle nominerede: Specialskolen Bramsnæsvig, Ingolf Ingemann Damm fra Magleby Skolecenter og Dorte Skovhus fra Villa Musica.

»Skolen har med sin neuropædagogiske forståelsesramme for øje haft stor succes med deres arbejde og har formået at gøre en vigtig forskel for børn og unge med særlige behov. På Specialskolen Bramsnæsvig har kost, fysisk aktivitet og sanseintegration været højt prioriteret, hvilket har øget børnene og de unges læring«, lyder begrundelsen fra LOS.

Scroll to Top