Specialskolen Bramsnæsvig

Job

Hos Specialskolen Bramsnæsvig

Udtalelser fra medarbejdere

MIN ARBEJDSPLADS GENNEM 15 ÅR

Jeg tænker stadig ofte tilbage på den store gule bygning, der mødte mig d. 15/2 2007.Da jeg trådte indenfor, blev jeg mødt af et utal af rum og etager men her herskede en særlig varme.Det ...
Læs mere

STARTEDE SOM STUDERENDE

Startede som studerende og nu med mange års pædagogisk erfaring Jeg startede i min 2. praktik, som pædagog på Specialskolen Bramsnæsvig. Efterfølgende blev jeg tilknyttet aflastningsdelen, hvor jeg havde vagter hver anden weekend mens jeg ...
Læs mere

Søg her

Hvis du går med en lille drøm i maven om at arbejde hos os, er du mere end velkommen til at sende os en ansøgning

➡️Klik her for at ansøge om at blive vores nye medarbejder ⬅️

En spændende arbejdsplads

Hvorfor arbejde for os?

Ønsker du, at blive udfordret fagligt gennem løbende kompetenceudvikling og kurser internt og eksternt?

Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme med anerkendende og ressourcefokuseret pædagogik med kerneopgaven i fokus. Faglig udvikling og sparring suppleret med både interne og eksterne kurser, der omsættes i praksis, gør det spændende at gå på arbejde.

Ønsker du, at være en del af et udviklende arbejdsfællesskab, hvor metal sundhed og psykologisk tryghed vægts højt?

Mental sundhed er alles ansvar og starter på ledelsesniveau. Som ansat på Specialskolen Bramsnæsvig ønsker vi, at du skal opleve en arbejdsplads hvor vi behandler hinanden ordenligt og hvor du har gode vilkår. Din mening og faglighed er vigtig og du har stor grad af frihed og ansvar til at træffe beslutninger.

Specialskolen Bramsnæsvig er en veletableret selvejende virksomhed med skole, døgn og aflastningstilbud beliggende i naturskønne omgivelser i Lejre Kommune. Vores målgruppe er børn, unge og voksne med udviklingshandicap.

Hos os er det vigtigt at skabe trivsel og udvikling for alle.

Ud fra en neuropædagogisk faglighed og værdier der bygger på anerkendelse, tillid, ressourcesyn, udvikling og troværdighed, ønsker vi, at skabe de bedste betingelser for vores børn og unge, deres familier, samarbejdspartnere og vores medarbejdere.

Vi tilbyder børn, unge og voksne et udviklende miljø med fokus på individuelle læringsplaner og mål. Vi tror på at alle mennesker har potentiale til udvikling og er motiveret til at lære.

Sansemotorik, musikterapi og læring vægtes højt. Frisk luft og motion er en del af dagligdagen, sammen med sund økologisk kost uden gluten, mælk og sukker.

Vi tilbyder dig

  • En spænende arbejdsplads med høj faglighed og udvikling
  • Grundig introduktion
  • Oplæring og undervisning i neropædagogik
  • Samarbejde med kompetente og erfarne kollegaer
  • Pensionsordning samt delvist firmabetalt sundhedsforsikring for fastansatte
  • Omsorgsdage
  • Seniordage
  • Mulighed for efteruddannelse i neropædagogisk og kurser
  • Arbejdsmiljø med fokus på metal sundhed i arbejdsfællesskabet
Scroll to Top